Fruitstruikjes bij de Dirk

Naar beneden
24 Feb 2015 om 11:30
We hebben fruitstruikjes gespot bij de Dirk van den Broek!
Geen idee wat het precies voor soorten zijn. Heb je meer info? Post het dan gerust hier onder.
24 Feb 2015 om 15:18
Toevallig was ik er gisteren. Even in mijn geheugen graven.... 2 soorten kruisbessen (een vroege groene en late met blos), black satin braam, zwarte bes, framboos (misschien was er nog meer). Er waren nog sierstruiken ook, diverse rozen (ook klim), blauwe hibiscus, forsythia, paarse sering, ribes, een roze kamperfoelie en nog wat dingen (voor de volledigheid, al horen die officieel niet op het forum). Voor 1,29 per stuk, wortelgoed. Ik heb de braam (en een roze klimroos "parade" en een blauwe hibiscus) gekocht. Overigens ben ik niet heel handig met wortelgoed, vandaar maar 3 planten.
28 Feb 2015 om 19:33
Ik heb 4 soorten geplant in mijn moestuin. Bij een collega tuinder zag ik ze ook in de tuin staan. Populair soort haha die dirk struiken.
Ik heb geplant rode en zwarte aalbes, kruisbes (rode variant zo te zien) en een tayberry. Lijkt op een framboos maar is volgens mij anders. Nou ze hebben allemaal een plens water gekregen en verse potgrond in het plantgat. Moet goed gaan hoop ik. Ben nu rolletjes aan het maken van oude krant voor zaaigoed. Verder heb ik van de week diverse moestuinpotjes gehad. Mensen weten gewoon dat ik een moestuin heb haha
Naar boven
Je moet ingelogd zijn om hier op te kunnen reageren