zaden van de lidel

Naar beneden
20 Feb 2015 om 20:03
Wie heeft er wel eens gezaaid met zaden van de lidel 0,19 cent per zakje het proberen waard toch
21 Feb 2015 om 14:17
Je kunt het altijd proberen, alleen zal het assortiment beperkt zijn. Bij Digros hadden ze zelfs aspergeplanten (die waren snel op).
23 Feb 2015 om 11:51
Ik heb vorig jaar cherrytomaten, komkommers, courgettes, broccoli, wortelen, radijsjes, diverse kruiden en erwtenzaden meegenomen bij de Lidl. Bij alle soorten meer dan 80% ontkiemt !! Ook het verder opkweken van de plantjes/groenten ging perfect.
Heb nog enkele zaden liggen die ik dit jaar weer ga inzetten, met hopelijk evenveel succes.
23 Feb 2015 om 21:52
En deze week op naar de Lidl in het nieuwe foldertje staan ontzettend veel leuke aanbiedingen van zaaibakjes tot zaden en tuingereedschap. Ook de koude bak van 29 euro staat er weer in. Nou het werkt goed hoor die bak. Vorig jaar gekocht. Mijn weeuwenteelt bloemkool heeft daarin overwinterd.
Vooral het plantenhulp assortiment is een aanrader. Diverse nieten om gaas in de grond vasttezetten, clipjes en netten. Kweekbakset (4 bakken met inzetstukken voor 6,99 (werkt heel goed is mijn ervaring). De druksproeier heb ik ook al een tijdje ingebruik. De handschoenen uit de folder vond ik wat minder. Stof was snel kapot. Heb nu van Gardena met rubber gespoten. Zitten heerlijk en de maat M is voor mijn kleine handen perfect. Aanbieidngen zijn voor de moestuin vanaf as donderdag 26 februari. Tip is om woensdagavond al te kijken tegen sluitingstijd omdat dan het meeste al in de winkel staat ivm vakkenvullen. Dan doen ze eind van de dag. Daar kwam ik eens achter toen ik vroeg op de ochtend misgreep.
25 Feb 2015 om 23:09
ik vind de zaden idd goed kiemen maar vind het niet de lekkerste rassen. muv de wortels (alleen een middenmaat) die vind ik erg lekker. maar de 'french beans' vind ik zonde van de ruimte, dragen weinig en matige smaak. de kruiden vind ik n stuk slechter kiemen en ik koop sinds vorig jaar meest biologisch zaad. heb er overigens wel zaad gekocht voor Zinnia's, dat vind ik zo'n vrolijke bloem :)
al die kweekbakjes enz koop ik niet. gebruik gewoon zaaitrays met daaroverheen n pedaalemmerzakje, doet t ook. en bonen zaai ik in n kistje of n grote plantenschotel, wederom in n pedaalemmer zak
26 Feb 2015 om 17:19
Ik heb weer goed gescoord. Diverse zakjes net haringen, clips voor doek en planten. Van de week nog een stel tomatenspralen gehaald bij de boerenbond waar ik langs kwam. 1,69 per spiraal.
4 Mar 2015 om 16:58
over 2 weken, als ik op mijn tuintjes kan, koop ik bij lidl n potje basilicum. weet je dat dat n heleboel jonge plantjes op n kluitje zijn?
kwestie van even zonder pot in het water en dan voorzichtig van elkaar los trekken, in de volle grond zetten en je kunt tot sint juttemis pesto maken :)
15 Mar 2015 om 12:42
Wij kopen al jaren zaden van Lidl, best goed hoor. Ontkiemt goed, lekkere vruchten en niet duur
Wat zij niet hebben, kopen we elders. Maar Lidl voldoet ons goed. Sinds 2 of 3 jaar in Nederland, wij kochten eerder al bij Lidl Duitsland, al zo'n 5 jaar.
Naar boven
Je moet ingelogd zijn om hier op te kunnen reageren