Nieuwe inzaaimethode

Naar beneden
24 Dec 2014 om 14:18
Het inzaaien van je digitale moestuin heeft een extra optie gekregen: Selecteer willekeurig uit categorieen.
Op deze manier kan je in een paar klikken alle kruiden selecteren om in te zaaien.

De layout van de inzaaimethodes is ook aangepast.
27 Dec 2014 om 09:23
Dag Sjoerd,
is het ook mogelijk om planten die niet op de lijst staan zelf in te voeren en in de veldjes te verwerken? Ik denk bijvoorbeeld aan kardoen of olijfkomkommer. En anderen natuurlijk.
27 Dec 2014 om 09:29
Hoi Sjoerd,
Ik was te vlug met vragen. Had even verder moeten kijken dan mijn neus lang is. Heb ik wel nog een andere vraag.... meen je echt dat de planten die ik niet kon vinden mag opgeven en dat jij die dan aan de lijst gaat toevoegen? Zo ja.... wow....petje af. Dat zal een klus zijn maar wel een geweldig initiatief! Complimenten sowieso voor deze mooie planner!
29 Dec 2014 om 23:40
Dankjewel PH
Jazeker, je mag planten die je wilt toevoegen aan mij opgeven!

Ik voeg ze dan meteen ook toe aan de plantengids. Dat is 1 systeem dat aan elkaar vast zit.
Als je dus meer informatie hebt over zaai- en oogsttijden, zaaidiepte, regelafstand, kalk of mest behoefte etc dan graag! Zeker bij de wat minder bekende beplanting. Zo niet ook goed, dan moet ik het even uitzoeken :)
30 Dec 2014 om 20:45
Fantastisch. Ga ik zeker doen. Ik leg me toe op ouderwetse groenten en exoten. Tussendoor planten wij reguliere soorten. Komend seizoen gaan we voor het eerst Kardoen oogsten. We gaan ook de vleugelboon zetten. De gegevens stuur ik zo vlug mogelijk toe. Helaas de komende twee dagen nog even werken. Ik wens je een goede jaarwisseling.
5 Jan 2015 om 10:33
Ik zie ze graag tegemoed P.H.!
Naar boven
Je moet ingelogd zijn om hier op te kunnen reageren