Dutch Chili Fest ontmoet Moestuin

Naar beneden
7 Apr 2015 om 16:21
Door het grote succes van voorgaande jaren in Eindhoven en Lelystad staat het Nederlandse festival dat geheel in het teken van de chilipeper staat weer op het programma bij Hollands Glorie / Urban Green Store.

Dit jaar wordt alweer de derde editie van het Dutch Chili Fest in Lelystad georganiseerd. Tijdens deze derde editie van dit festival zal ook de moestuin zijn intrede doen. Ofwel een pittig feestje voor iedereen die geïnteresseerd is in pittig eten, chilipepers, sambals, hete sauzen en alles omtrent het thema moestuin.

Zaterdag 16 mei 2015
10.00 – 19.00 uur
Zeilweg 2A – 2F, (Industrieterrein Noordersluis), Lelystad
Entree: Gratis

Activiteiten:
Diverse workshops, waaronder ‘het maken van je eigen Balkonton‘ (hier zijn wel kosten aan verbonden)
Pittige markt
Eten en drinken
Hamburger challenge: De pittigste hamburger van Nederland (opgeven via Facebook: https://www.facebook.com/pages/Hollands-Glorie-Urbangreenstore/404019889691942 of info@urbangreenstore.nl)
Live muziek

Daarnaast worden de kinderen ook zeker niet vergeten. Ook voor hen zijn er tijdens het festival diverse activiteiten georganiseerd zoals het grote springkussen en je laten schminken. Voor de lekkerbekjes is er ook een poffertjes bakfiets en ijscokar aanwezig.

Deze dag draait om de moestuin en de chilipeper! Durf jij je tanden erin te zetten?

Voor meer informatie over het pittig feestje verwijs ik je graag naar: http://www.urbangreenstore.nl/tips/dutchchilifest
22 Apr 2015 om 23:42
Tip! Zet dit artikel in de evenementen kalender.
Naar boven
Je moet ingelogd zijn om hier op te kunnen reageren