Nieuwe todo lijst

Algemeen

Datum
Auteur
Statistieken
Reacties 0 Gelezen 5098
Delen
Facebook Twitter Google LinkedIn Pinterest Email

Op ZelfGroenteKweken hebben we nieuwe todo lijsten gemaakt voor jouw moestuin! Als je in onze Moestuin Planner een moestuin aanmaakt krijg je vanaf nu een todo lijst waar je netjes je taken af kan vinken. 

Voorheen maakten we gebruik van de zaaikalender op maat. Je kreeg dan een zaaikalender op maat per maand. Dat was niet zo handig, omdat je in elke maand dat deze taak mogelijk was telkens weer deze taak voorgeschoteld kreeg.

In onze nieuwe todo lijsten komen deze taken ook voor, maar dan kan je ze afvinken als je ze hebt gedaan. Zo kan je heel eenvoudig zien wat je nog kan doen in je moestuin. De taken die als eerste gedaan moeten worden staan bovenaan de lijst, en onderaan staan de taken die later gedaan kunnen worden.

Elke taak heeft een aantal belangrijke aspecten:

  • In welk veldje moet de taak worden gedaan
  • Om welke beplanting gaat het
  • Hoeveel zaden/ planten gaat het om
  • Welke taak is het

Todo uitleg

We hebben alle taken voor jouw moestuin die uiterlijk in juni konden worden gedaan voor jouw gemak even als 'Voldaan' gemarkeerd. Alle taken die uiterlijk in juli of later kunnen worden gedaan hebben we laten staan.

Zelf een keer onze unieke moestuin planner en todo lijsten uitproberen? Maak dan hier een moestuin aan in onze moestuin planner.

Mocht je problemen tegen komen met de todo lijst dan horen we het graag! Je kan hier voor contact opnemen via de Helpdesk.

0 Reacties

Reageren


Je moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.
Log boven aan de pagina in of registreer je hier.